Motivació

Motivació i objectius

La idea de realitzar una cursa a Peramola sorgeix de la inquietud de quatre amics, aficionats a l’esport i corredors de curses de diferents modalitats, des de 10 Km els més moderats fins als 170 Km el més agosarat, passant per altres distàncies.

Aquesta afició i l’estima pel nostre poble, Peramola, ens va empènyer a organitzar una Volta. Per dos motius : donar a conèixer els magnífics paisatges que tenim per aquestes contrades i per gaudir d’una estona d’esport i natura.

Paral·lelament vam creure oportú vincular la nostra cursa a una causa solidaria. L’any 2016 vam col·laboara amb l’Associació Somriures Valents que recapten fonts per a la investigació sobre la distròfia muscular a l’Hospital Sant Joan de Deu. Aquest any 2017 donarem 1€ de cada inscripció a l’obra social Sant Joan de Déu.

Col·laboració

Si tens ganes de participar amb nosaltres i pots col·laborar amb algun producte per a incloure a la bossa del corredor a canvi t’oferim que la teva imatge es publiciti a través de la nostra web, el facebook i merchandising que realitzarem.

Voluntaris

Vols ser voluntari? Necesitem voluntaris per a cobrir punts de controls, recollida de dorsals, habituallaments… Si es així posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.