Motivació

Motivació i objectius

La idea de realitzar una cursa a Peramola sorgeix de la inquietud de quatre amics, aficionats a l’esport i corredors de curses de diferents modalitats, des de 10 Km els més moderats fins als 170 Km el més agosarat, passant per altres distàncies.

Aquesta afició i l’estima pel nostre poble, Peramola, ens va empènyer a organitzar una Volta. Per dos motius : donar a conèixer els magnífics paisatges que tenim per aquestes contrades i per gaudir d’una estona d’esport i natura.

Paral•lelament vam creure oportú vincular la nostra cursa a una causa solidària. L’any 2016 vam col•laborar amb l’Associació Somriures Valents (Duchenne), el 2017 amb Sant Joan de Deu (Malalties minoritàries), el 2018 amb l’associació “Muevete por los que no pueden”, el 2019 amb  l’Associació Catalana de Fibrosis Quística, el 2023 “KMS XL Lupus” i enguany destinarem 1€ de cada inscripció a, repte solidari “IVET una cura MSD“.

Col·laboració

Si tens ganes de participar amb nosaltres i pots col·laborar amb algun producte per a incloure a la bossa del corredor a canvi t’oferim que la teva imatge es publiciti a través de la nostra web, el facebook i merchandising que realitzarem.

Voluntaris

Vols ser voluntari? Necesitem voluntaris per a cobrir punts de controls, recollida de dorsals, habituallaments… Si es així posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.